logo


Παραποίηση της διαδικασίας του πρόσφατου debate ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους, καταγγέλλουν ευθέως με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές- τοπικά ΜΜΕ (Βόρεια Προάστια, vpradio.gr και eklogesdionysou.gr). Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές υποστηρίζουν πως πριν ακόμη εκείνοι να δώσουν στη δημοσιότητα το υλικό του debate, η παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής δημοσιοποίησε απόσπασμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE ΤΟΥ VPradio.gr, εφημερίδας Βόρεια Προάστια και EklogesDionysou.gr . ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΗΧΟ (!) 

Με έκπληξη πριν λίγο είδαμε στο facebook μία ανάρτηση με ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (!) από το DEBATE που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ  την ανάρτησή του στο διαδίκτυο!!! Και αυτό, λόγω της επεξεργασίας του στον ήχο και τα γραφικά του. Με ποιον τρόπο λοιπόν  ο κ. Ζαμάνης έχει στη διάθεση του αυτό το υλικό;;;

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: ή ηχογραφήθηκε μέσα από την αίθουσα, κάτι που σχεδόν είναι αδύνατο, καθότι όλα τα κινητά και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είχαν παραδοθεί στην είσοδο της αίθουσας (κοινή απόφαση στη διαπαραταξιακή της Παρασκευής  3 Μαΐου) και ο χώρος εποπτευόταν διαρκώς ή απλά το συγκεκριμένο υλικό είναι προϊόν «κονσέρβας».

Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε, ότι ισχύει  το δεύτερο και γι’ αυτό σας επισυνάπτουμε τα δύο αρχεία. Το εν λόγω απόσπασμα αναφέρεται στην ερώτηση 2 σχετικά με τη διαφάνεια, όπου με άλλον τρόπο απάντησε ο κ. Ζαμάνης στην πραγματικότητα και αλλιώς απαντάει στο υποτιθέμενο απόσπασμα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ποιο είναι τι. Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες ώρες ανεβαίνει το πραγματικό ηχητικό απόσπασμα, το οποίο λόγω των γραφικών του αργεί πολύ, αλλά αξίζει τον κόπο.    

Λυπούμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη, καθότι το παραπάνω αποτελεί με τον πιο τρανό τρόπο την παραποίηση της δικής μας διαδικασίας.