logo


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δημοτική Παράταξη Διονύσου, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου, Χρήστος Τσεβάς την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11 το πρωί σας προσκαλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου στην ημερίδα-συζήτηση με θέμα:

«Η συμμετοχή της γυναίκας στην αυτοδιοίκηση του τόπου της»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών στα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση του τόπου που ζουν, μεγαλώνουν τα παιδιά τους, εργάζονται και αναπτύσσουν κοινωνική δράση , ώστε να συμμετέχουν ενεργά σαν να είναι Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας θελουμε να αναδείξουμε τον πολύπλευρο και αμφίδρομο ρόλο που έχει η γυναίκα, μητέρα, σύντροφος, εργαζόμενη στην τοπική κοινωνία και πώς μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να υποστηρίξει τους ρόλους της.

Ομιλήτριες θα είναι η Β. Μπάρμπα ηθοποιός, εντεταλμένη σύμβουλος για τον Πολτισμό στο Δήμο Γλυφάδας, Μ. Ματοπούλου φιλόλογος , εμπειρογνώμονας ΥΠΕΠΘ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Χρ. Αγορίτσα νομικός, στέλεχος της Γ. Γραμματείας Ισότητας του ΥΠΕΣ, Τζ. Παπαχριστοπούλου ψυχολόγος, κλινική νευροψυχολόγος, υποψήφια ευρωβουλευτής.