logo


Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη απευθύνει ο δημότης, κάτοικος Σταμάτας, Ν. Καραλής διαμαρτυρόμενος επειδή- αν και έχει αποταθεί επανειλημμένα στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου για σειρά προβλημάτων- ούτε απάντηση έχει πάρει ούτε λύση έχει δοθεί. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο κ. Καραλής δεν είναι άγνωστος ούτε στο Δήμαρχο ούτε και στους δημοτικούς συμβούλους: Πριν από 8 μήνες, το Σεπτέμβριο του 2018, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατήγγειλε πως μαζί με το νερό, έτρεχε από τη βρύση του και χώμα, είχε μάλιστα προσκομίσει και ένα σακουλάκι γεμάτο μαρμαρόσκονη, όπως το αποκαλούσε. Σ’ εκείνη τη συνεδρίαση, όπως είχε τότε καταγράψει η Οδός Διονύσου, ο ίδιος ο κ. Ζαμάνης είχε παραδεχθεί πως “αυτό μου φαίνεται ακατάλληλο νερό, και όχι μόνο σκληρό”. Είχε μάλιστα τότε δεσμευθεί για σχετική διερεύνηση με την Υπηρεσία και την εταιρεία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ -ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ & ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ Α.Ε, που πραγματοποιεί τους ελέγχους, η οποία- όπως υπογραμμίζει στην ανοιχτή επιστολή του στο facebook- ο κ. Καραλής δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα:

06/05/2019

κύριε δήμαρχε

Αναρωτιέμαι πόσος καιρός πρέπει να περάσει ακόμη, για να απαντηθούν τα γραπτά ερωτήματά μου στην Κοινότητα Σταμάτας και στον δήμο μας αναφορικά με τα προβλήματα που έχω. Επιγραμματικά αναφέρω:

1ο ποιότητα νερού στη Σταμάτα με ιζήματα που παραμένουν (είχατε υποσχεθεί υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ εκκρεμεί από τις αρχές Αύγουστου 2018)

2ο δεν έγινε καμιά υδροληψία για την σκληρότητα του νερού.

3ο τηλεφωνικές κλήσεις 3 από τον Δεκέμβριο για αποκομιδή κλαδιών με αριθμό πρωτοκόλλου παρακαλώ (σιγά μην στείλατε φορτηγό Κα Πέππα) και

4ο σας έχω κάνει καταγγελία επώνυμη για το γεφυράκι στην Ειρήνης απέναντι από την εκκλησιά για την κατάστασή του και μετά από 1 χρόνο και μέσα στα Χριστούγεννα έγινε μερική αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης η όποια κράτησε μόνο μια εβδομάδα, σας έχω στείλει και σχετική φωτογραφία… Εν όψει λοιπόν εκλογών, θα έχω κάποια απάντηση γραπτή παρακαλώ γιατί σας έχω ζητήσει και τα ονόματα αυτών που έχουν παραλάβει το «έργο», για να μπορέσω να κάνω ΕΓΩ μηνύσεις, αφού δεν τις κάνετε εσείς.  Και φυσικά παρακαλώ να κατεβάσετε την αντίστοιχη φωτογραφία σας για το «φοβερό έργο» που έγινε από τα διαφημιστικά σας έντυπα….

Για να προλάβω οποιοδήποτε σχόλιο για κομματικές ταυτότητες, σας πληροφορώ πως μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιο κόμμα πατρονάρει ποιον υποψήφιο και το αντίστροφο.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα ζωής μου για όσο καιρό θα είμαι πολίτης της Σταμάτας που εσείς (οι πολιτικοί εννοώ) με έχετε αναγκάσει να μπω σε μια διαδικασία πώλησης της οικίας μου και να φύγω δυστυχώς μακριά από την γειτονιά.

Υστερόγραφο

Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν για να απαντήσει μια υπηρεσία σύμφωνα με τον νόμο σε ένα πολίτη;;;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά…

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ