logo


Σε πρόσκληση προς εθελοντές για να καλυφθούν οι βάρδιες επιφυλακής στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε η Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. Στο πανώ που έχει αναρτηθεί επί της Λ. Διονύσου, η Δημοτική Κοινότητα καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2132139900, ενώ ο πρόεδρος Τ. Μπάσης σημειώνει:

Επειδή η πρόληψη είναι το παν, κάνοντας ο καθένας μας δυο βάρδιες στο πυροφυλάκιο στο Διονυσοβούνι τους δύσκολους μήνες του καλοκαιριού μπορούμε να προλάβουμε πολλά (η φωτιά δεν ξεχωρίζει κόμματα και παρατάξεις)”.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης περυσινής στις αρχές Αυγούστου, όταν αμέσως μετά από τη φωτιά στο Μάτι είχε πραγματοποιηθεί και πάλι κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας σε εθελοντές για να αναλάβουν βάρδιες στο πυροφυλάκιο της περιοχής. Πέρυσι η πρωτοβουλία εκείνη θεωρήθηκε καθυστερημένη, οπότε φέτος γίνεται με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Σύμφωνα, τέλος, με τον κ. Μπάση, σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευθεί ευρέως άμεσα, ενώ θα καλούνται για συνεργασία τόσο το τοπικό Κλιμάκιο των Εθελοντών, όσο και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής.