logo


Αγαπητοί Συνδημότες…

Ένας δρόμος δύσκολος και ανηφορικός από πολλές απόψεις, σήμερα έφτασε στο τέλος του.

Ένα τέλος, που ουσιαστικά σηματοδοτεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ

Μια αρχή για όλους ΕΣΑΣ, τους φίλους και τους δημότες του τόπου.

Μια αρχή που για να ευοδωθεί έπρεπε να περάσει από συμπληγάδες , από κριτικές, από κακοήθεις τοποθετήσεις, από πόλεμο.

Πόλεμο από αυτούς που θέλουν να πιστεύουν οτι η εξουσία είναι αυτοσκοπός ώστε να συνεχίσουν μια «παράδοση» αποτυχιών και άστοχων πολιτικών εις βάρος του δήμου και των κατοίκων του. Εις βάρος ΌΛΩΝ.

Σήμερα είναι ΜΕΓΑΛΗ ημέρα

Μεγάλη ημέρα γιατί αντέξαμε στις πιέσεις, στον πετροπόλεμο δηλώσεων, στην λάσπη που συνήθως (έτσι φαίνεται) δέχεται όποιος τολμάει να μιλήσει καθαρά και αληθινά.

Οδηγός μας είναι η αλήθεια και η διαφάνεια

Σκοπός μας είναι να επανέλθει η αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στα χείλη των δημοτών

Στόχος μας είναι ο Δήμος μας να ειναι ένας σύγχρονος τόπος. Να γίνει λειτουργικός για όλους. Να γίνει αυτό που πραγματικά λένε κάποιοι Τόπος να ζεις. Όχι μόνο προεκλογικά και ως προεκλογικό τρίκ, Αλλά ουσιαστικά και περήφανα! Να γίνει πόλος έλξης για όλη την Αττική.

Στην προσπάθεια αυτή επιλέξαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, εργαζόμενοι μόνο πάνω στο βασικό σχεδιασμό της αυτοτέλειας του Δήμου Διονύσου (εμπορικής, οικιστικής, πολιτισμικής, αθλητικής και διοικητικής). Αντιθέτως κρατήσαμε υψηλό το αίσθημα ευθύνης και το στόχο για την εκπλήρωση του σκοπού!

Απευθυνθήκαμε σε ΕΣΑΣ. Ήρθαμε πιο κοντά με τον μέσο πολίτη, τον έμπορο, ακόμα και τον επισκέπτη. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες με τους νέους, τους οικογενειάρχες, τις γυναίκες και τους παππούδες μας. Βασική μας αρχή είναι ότι ακούμε και δεν μιλάμε απλά. Δεν φλυαρούμε. Αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες. Δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι για την Αλλαγή. Αυτό που περιμένουν όλοι.

Μέρα με τη μέρα γινόμασταν πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι . Δικαιώνοντας έτσι και την ηθική υπεραξία κάθε μιας και κάθε ενός από εμάς, στην προσπάθεια αυτή.

Μαζί πορευτήκαμε έως τώρα και πλέον από σήμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι μαζί με ΕΣΕΝΑ, το δημότη αρωγό, θα αλλάξουμε σελίδα στο δήμο μας.

Αγαπητέ συνΔΗΜΟΤΗ

Σε θέλουμε κοινωνό της προσπάθειας για το καλό όλων.

Σε καλούμε να στηρίξεις έμπρακτα με την ψήφο σου στις 26 Μαΐου, την παράταξη και τους υποψηφίους μας.

Άλλωστε, ό,τι έχουμε να πούμε, θα το λέμε με τα μόνα λόγια που για εμάς είναι αληθινά.

Τις ΠΡΑΞΕΙΣ…!!!