logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διόνυσος, 22 Απριλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου συνάντηση  των μελών του ΔΣ της Ένωσης Γονέων με τον υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλη   και  των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του Ν. Παπαδόπουλου, Α. Κώνστα και Α. Τόκα που είναι και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της Ένωσης Γονέων έθεσε στον κ. Καλαφατέλη τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα του Δήμου μας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το φλέγον θέμα της σχολικής στέγης στην Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου αλλά και της πρωτοβάθμιας στην Δημοτική Κοινότητα της Άνοιξης. 

Στην συνάντηση  αναπτύχθηκαν όλα τα κτηριακά θέματα του Δήμου, τα θέματα της καθαριότητας των σχολείων, της δημιουργίας χώρου έκφρασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των μαθητών  στον χώρο της ΚΑΜΕΛΙΑΣ για τον Άγιο Στέφανο αλλά και σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Ιδιαίτερα τονίστηκε στον κ. Καλαφατέλη η ανάγκη ανέγερσης σχολείου στον χώρο του ΤΥΠΕΤ (σε απόλυτη) κατά προτεραιότητα από κάθε άλλο δημοτικό κτήριο.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα των διώξεων Γονιών και Διευθυντών που συμμετείχαν στις σχολικές επιτροπές και απαιτήθηκε η άμεση απεμπλοκή τους.

Ο κος Καλαφατέλης δεσμεύτηκε να παραδώσει το επόμενο 10ήμερο τις θέσεις του στην Ένωση Γονέων.