logo


Με μια παράφραση από τον περίφημο λόγο του Αβραάμ Λίνκολν, στη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου το 1863 (of the people, by the people, for the people- του λαού, από το λαό, για το λαό), κλείνει η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Χ. Τσεβά, αναφορικά με φήμες που θέλουν την παράταξη “Η πόλη μας, Το σπίτι μας” να αποσύρεται πρόωρα από τον προεκλογικό αγώνα:

Ενάμιση μήνα πριν από τις δημοτικές εκλογές προχωράμε δυνατά με σοβαρότητα και σύνεση, και ας γίνεται προσπάθεια αποδόμησής μας από τα κέντρα εξουσίας.

Οφείλουμε να βάλουμε ένα τέλος οριστικό στα ψεύδη που διακινούνται, οτι δήθεν δεν θα συμμετάσχουμε στις εκλογές ή ότι οι συνειδήσεις μας έχουν εξαγοραστεί και άλλα παρόμοια.

Η συνέχεια είναι δέσμευση και υποχρέωσή μας, γιατί σεβόμαστε τον πολίτη.

Και για να τελειώνουμε με τις μπλόφες στην πλάτη μας, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ξεκινήσαμε με την ομάδα μας «Η πολη μας Το Σπίτι μας» έχοντας σαν αρχή:

1) ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ

2) ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ

Κλείνοντας, επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, χωρίς πισωγυρίσματα και υπεκφυγές, θεωρούμε οτι έχουμε ήδη κάνει κατανοητό σε όλους ότι:

1) ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ

2) Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ

Η παράταξή μας παραμένει πιστή στις βασικές αρχές, στις αξίες άλλα κυρίως στους λόγους που δημιουργήθηκε μέσα από την κοινωνία, και θα συνεχίσει να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους φίλους δημότες και τα παιδιά τους.

Ενώπιον του πολίτη, δίπλα στον πολίτη και για τον πολίτη.

Ραντεβού στις κάλπες στις 26 Μαίου.

Η οργανωτική επιτροπή

«Η Πόλη μας Το Σπίτι μας»