logo


Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τους 131 εργαζόμενους που με αγωγές τους διεκδικούν από το Δήμο Διονύσου την καταβολή αναδρομικών για την τριετία 2016-2018, η συμπλήρωση της απόφασης που αφορά στην αποκομιδή των βιοαποδομήσιμων υλικών ώστε να εναρμονισθεί με την πρόσφατη τροποποίηση του νόμου περί συμβάσεων, καθώς και η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την εύρεση ακινήτου όπου θα μεταστεγασθεί το Αμαξοστάσιο του Δήμου, μια που ο προηγούμενος διαγωνισμός απέβη άγονος, είναι ανάμεσα στα 10 θέματα που θα συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 16 Απριλίου στις 9.30 το πρωί:

∆ΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης διαγωνισμού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση – συμπλήρωση της αριθ. 138/2019 ΑΟΕ για την ανάθεση της προμήθειας υπηρεσίας αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών.

ΘΕΜΑ 3ο: Μίσθωση ακινήτου για την μετεγκατάσταση του Αμαξοστασίου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 4ο: ΓΝΩΜΟ∆ΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΞΩ∆ΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΕΚ∆ΙΚΗΣΗΣ ∆ΩΡΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΑΣΧΑ & ΕΠΙ∆ΟΜΑΤΟΣ Α∆ΕΙΑΣ.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το “ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ∆ΡΟΣΙΑΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από τo “MAZI ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ Ν.Π.Ι.∆. ΜΗ ΚΕΡ∆ΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από ανώνυμο ιδιώτη για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.