logo


Την παραίτησή του και από τη θέση του Προέδρου της Σταμάτας αλλά και από αυτήν του τοπικού συμβούλου υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο Β. Πέππας, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου που έμελλε να ολοκληρώσει την πενταετή θητεία του. Ο κ. Πέππας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη συνεργασία τους, υπογράμμισε ότι από τις καλές και τις κακές στιγμές που υπήρξαν στα προηγούμενα πέντε χρόνια, επιλέγει να θυμηθεί μόνο τις καλές, και ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλό αγώνα σε όσους έχουν ριχτεί στη νέα μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η παραίτησή του, την οποία θα πρωτοκολλήσει σήμερα κιόλας στο Δήμο Διονύσου, έρχεται μετά από τεσσεράμιση χρόνια υπομονής, που πλέον έχει εξαντληθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας και στην ερώτηση της συναδέλφου του από την πλειοψηφία Α. Μαραθιά “γιατί τώρα, ένα μόλις μήνα πριν από τις εκλογές”.

Τη θέση του κ. Πέππα στο Τοπικό Συμβούλιο της Σταμάτας καταλαμβάνει η Ρ. Μπέτση, η οποία- υπενθυμίζεται- με επιστολή καταπέλτη τον Ιούνιο του 2015 είχε παραιτηθεί από τη θέση της Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καταγγέλλοντας “παραλείψεις, αλαζονεία, συγκεντρωτισμό, άνιση μεταχείριση μελών, αδιαφάνεια, ελλιπή ενημέρωση, συμπεριφορές επιπέδου μικροπολιτικής και παραπολιτικής,  ακόμα και οικονομικές συναλλαγές που γεννούν υποψίες…”. Η Οδός Διονύσου επικοινώνησε με την κ. Μπέτση, που υπογράμμισε πως παραμένει πιστή σ’ εκείνη τη στάση της και πως σε περίπτωση που προσκληθεί επισήμως από το Δήμαρχο Διονύσου να αναλάβει καθήκοντα, θα αρνηθεί. Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Χ. Μπελεγράτης, ενώ τη θέση του Προέδρου παίρνει ο τοπικός σύμβουλος ο Γ. Πέππας, ο οποίος εντούτοις δεν έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Τοπικού από το Μάρτιο του 2018!

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι δεύτερη παραίτηση τοπικού Προέδρου που σημειώνεται μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, μια που στις 4 Απριλίου είχε παραιτηθεί και ο Μ. Κόκκαλης της Ροδόπολης, διατηρώντας όμως την ιδιότητα του ανεξάρτητου τοπικού συμβούλου.