logo


Τη δεύτερη, μόλις, συνεδρίασή της για το 2019 θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 10 το πρωί με 8 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1o: Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την έγκριση απότμησης-υποβιβασμού στάθμης πεζοδρομίου επί της Λ.Τραπεζούντος στη ΔΚ Αγ.Στεφάνου σε θέση του υπό ίδρυση μικτού πρατηρίου υγραερίου & υγρών καυσίμων της εταιρείας «ΔΗΜ.Λ.ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ-ΕΛ.Λ.ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ο.Ε».

ΘΕΜΑ 2o: Λήψη απόφασης για την κοπή δέντρων (πεύκων) προκειμένου να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του έργου: “Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στις περιοχές Άνοιξης, Διονύσου, Σταμάτας και Ροδόπολης του Δήμου Διονύσου” της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

ΘΕΜΑ 3o: Έκφραση απόψεων ως προς την οριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου του αρχαίου Δήμου Δεκελείας (περιοχή Τατοϊου πρώην βασιλικό τμήμα) στη Δημοτική Ενότητα Κρυονερίου του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4o: Συζήτηση-ενημέρωση και λήψη απόφασης για υπόθεση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγ. Στεφάνου, Δήμου Διονύσου που αφορά στην αναγκαστική τροποποίηση και προσθήκη νέου μνημείου, λόγω αδυναμίας χώρου ενταφιασμού.

ΘΕΜΑ 5o: Παραχώρηση 40 στάσεων στις κεντρικές λεωφόρους του Δήμου Διονύσου για διαφημιστική εκμετάλλευση.

ΘΕΜΑ 6o: Διαγράμμιση τμήματος οδοστρώματος έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου χώρου στάθμευσης της ιδιοκτησίαςεπί της οδού Θράκης 4 της Δ.Κ. Κρυονερίου για την παρεμπόδιση στάθμευσης παρά το κράσπεδο της οδού.

ΘΕΜΑ 7o: Διαγράμμιση τμήματος οδοστρώματος έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου χώρου στάθμευσης της ιδιοκτησίας επί της οδού Παραδείσου 6 της Δ.Κ. Κρυονερίου για την παρεμπόδιση στάθμευσης παρά το κράσπεδο της οδού.

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.