logo


Αναβλήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου η εκδίκαση της μήνυσης του Δήμου Διονύσου και της Σχολικής Επιτροπής Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης  κατά της Λ. Μήλα, για την υπόθεση των οικονομικών ελλειμμάτων στην εν λόγω Επιτροπή, που εντοπίστηκαν όταν έγινε ο σχετικός έλεγχος (και) για το διάστημα Προεδρίας της κ. Μήλα (2013-2014).

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται η εν λόγω υπόθεση: Στις 6 Φεβρουαρίου ήταν ο Δήμος Διονύσου που είχε ζητήσει την πρώτη αναβολή, επικαλούμενος ανετοιμότητα της δικηγόρου του. Η δίκη είχε τότε αναβληθεί για τις 9 Μαρτίου, οπότε και ξεκίνησε μεν η διαδικασία αλλά διεκόπη μισή ώρα αργότερα, για να προσκομίσει ο νέος- έτερος- δικηγόρος του Δήμου Γ. Γαλετάκης τα νομιμοποιητικά του έγγραφα στο Δικαστήριο.

Η νέα αναβολή που δόθηκε ήταν για σήμερα 9/4, οπότε και η υπόθεση θα ξεκινούσε και πάλι από το σημείο που διεκόπη. Εντούτοις σοβαρό υπηρεσιακό πρόβλημα, που- όπως ανακοινώθηκε από την Πρόεδρο- αφορούσε στην Εισαγγελέα της έδρας, καθυστέρησε την έναρξη εκδίκασης όλων των υποθέσεων, και τελικά οδήγησε στην αναβολή για τις 20 Ιουνίου.

Σχετική, τέλος, με τα παραπάνω είναι και η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που στη χθεσινή της (8/4) συνεδρίαση όρισε να παραστεί και δεύτερος δικηγόρος για λογαριασμό του Δήμου στη σημερινή εκδίκαση. Η δικηγόρος που προτάθηκε χθες είναι η Κ. Παπαγρηγορίου, αδελφή του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη για νομικά ζητήματα και δικηγόρος της Σχολικής Επιτροπής για την ίδια υπόθεση.