logo


Με εννέα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους και η έγκριση της μελέτης και των όρων του διαγωνισμού για την αποκομιδή των βιοαποδομήσιμων υλικών, δηλαδή των προϊόντων κλαδέματος. Το εν λόγω θέμα, με προϋπολογισμό ύψους 617.700 ευρώ, αφορά στην ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη της απομάκρυνσης των κλαδιών από τους δρόμους, της μεταφοράς τους στο χώρο του κλαδοφάγου ώστε να μετατραπούν σε τρίμμα και της εν συνεχεία μεταφοράς του τρίμματος στον ΧΥΤΑ Λιοσίων και είχε αποσυρθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής την Τρίτη 2 Απριλίου, επειδή η εισήγηση δεν ήταν πλήρης:

∆ΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Συμπλήρωση της αριθ. 66/2019 απόφασης Ο.Ε.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδοτών για την «Προμήθεια ασφάλτου».

ΘΕΜΑ 3ο: Επανάληψη της διαγωνιστικής διαδικασίας –του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξέδρας Εκδηλώσεων» του ∆ήμου ∆ιονύσου», συνολικού προϋπολογισμού 29.760,00€ συμπ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την προμήθεια ανταλλακτικών συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜ 5ο: Αίτημα της κ. Καψιμάνη Αγγελικής περί καταβολής αποζημίωσης για γδάρσιμο της δεξιάς πλευράς του οχήματος που προκλήθηκε από εξέχον πλέγμα μπάρας.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια Υπηρεσίας Αποκομιδής Βιοαποδομήσιμων Υλικών».

ΘΕΜΑ 7ο: Αίτημα του κ. Μαπάκη Θεόδωρου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πτώση σε λακκούβα.

ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης επί δηλώσεως/προτάσεως δικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής και ορισμός υπολόγου, για την αντιμετώπιση των δαπανών που θα προκύψουν για την υλοποίηση Φιλοξενίας – Γάλλων μαθητών στο πλαίσιο της ανταλλαγής μαθητών των γυμνασίων ∆ροσιάς και ∆ιονύσου και μαθητών του College Michel Colucci της πόλης Rougemont-le Chateau της Γαλλίας βάσει του υπογραφέντος Συμφώνου -Πλαισίου Συνεργασίας μεταξύ των ∆ήμων ∆ιονύσου και Rougemont-le Chateau της Γαλλίας.