logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περυσινή διοργάνωση, στη Ροδόπολη και στη Σταμάτα, ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει ενεργά και φέτος στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν, να τρέξουν ή να περπατήσουν σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο κτήμα Τατοΐου και μάλιστα, για καλό σκοπό: τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε: Τρέχουμε για καλό σκοπό», ο φετινός Αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου, ταυτόχρονα, σε 20 δήμους της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Διονύσου.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Στον Δήμο Διονύσου η εκκίνηση δίνεται για το τρέξιμο, στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Ν. Πλαστήρα (διασταύρωση Λ. Κρυονερίου & Ανοίξεως) στο Κρυονέρι και για το δυναμικό βάδην, στις 10:15 το πρωί. Οι δρομείς θα διανύσουν τη διαδρομή μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος Τατοΐου και θα τερματίσουν στο σημείο της αφετηρίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής:

Επιλέγουμε τον Δήμο Διονύσου βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΚΡΑΤΗΣΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας. Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σημαντική σημείωση:

Όσα σχολεία, σύλλογοι, σωματεία και φορείς του Δήμου Διονύσου επιθυμούν να συμμετάσχουν ομαδικά μπορούν να το κάνουν, χωρίς τη χρηματική συνεισφορά των 5 ευρώ αλλά απλά δηλώνοντας τη συμμετοχή του σχολείου, συλλόγου, σωματείου ή φορέα στο τηλ. 213 2030 600 ή στο mail: dhmos@dionysos.gr και προσφέροντας τρόφιμα, την ημέρα του αγώνα στο σημείο εκκίνησης. Τα τρόφιμα θα δοθούν στη συνέχεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Εκτός από τον Δήμο Διονύσου, συμμετοχή στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λαυρεωτικής, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Σπάτων – Αρτέμιδος, Ραφήνας – Πικερμίου.