logo


Λιγοστά, μόλις τέσσερα, τα θέματα για τα οποία θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 19 Μαρτίου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους:

Η επανάληψη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων, μια που ο προηγούμενος διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου απέβη άγονος. Υπενθυμίζεται πως το ίδιο θέμα, της αποκομιδής ογκωδών και της ανάθεσής τους σε ιδιώτη εργολάβο, μια που ο Δήμος Διονύσου δηλώνει αδυναμία να την εκτελέσει με δικά του μέσα, συζητήθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καταψηφίσθηκε μια που δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία των μελών του Σώματος. Το θέμα εισάγεται ως εκτός Ημερησίας Διατάξεως κατεπειγόντως αύριο στην Οικονομική Επιτροπή, μια που εγκυμονούνται κίνδυνοι για την υγιεινή και την ασφάλεια των δημοτών, περιλαμβάνεται εντούτοις κανονικά στην ατζέντα των θεμάτων.

Με προβολείς LED, τέλος, προτείνεται να εξοπλισθούν τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα της πόλης, με προϋπολογιζόμενη δαπάνη 152.600 ευρώ και προμήθεια μέσω ανοιχτού διαγωνισμού:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού – επανάληψη διαγωνιστικής διαδικασίας ανοικτού διαγωνισμού για τη μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 99.684,60€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, καθώς και του δικαιώματος προαίρεσης.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: ∆ιαβίβαση εισήγησης/γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας του ∆ήμου για λήψη σχετικής απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια και Εγκατάσταση Προβολέων Led σε Ανοικτά και Κλειστά Γήπεδα του ∆ήμου».