logo


Την πρώτη συνεδρίασή του για το 2019 θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου, με 6 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για Υπηρεσιακές Εκταφές στο Κοιμητήριο Αγ. Στεφάνου, βάσει του Ενιαίου Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Διονύσου.

Θέμα 2ο: Συζήτηση και έγκριση λήψης απόφασης για την μετατροπή του απλού πενταετούς μνημείου με α.α. -467- σε “οικογενειακού” μνημείου με συνεχή διάρκεια χρήσης ταφής στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

Θέμα 3ο: Συζήτηση και έγκριση λήψης απόφασης για την μετατροπή του απλού πενταετούς μνημείου με α.α. -633- σε “οικογενειακού” μνημείου με συνεχή διάρκεια χρήσης ταφής στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

Θέμα 4ο: Επικαιροποίηση της Απόφασης με Νο 22/2017 για την μετονομασία της οδού “Ανωνύμου 2” σε οδό “ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ” στην Δημ. Κοιν. Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

Θέμα 5ο: Συζήτηση, ενημέρωση και λήψη απόφασης για υπόθεση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγ. Στεφάνου, Δήμου Διονύσου που αφορά την Αναγκαστική τροποποίηση και προσθήκη νέου μνημείου, λόγω αδυναμίας χώρου ενταφιασμού.

Θέμα 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επαναλειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας από την οδό Ιωαννίνων μέχρι και την οδό Μεταμορφώσεως στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.