logo


Με τέσσερα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου. Στην ουσία πάντως τα θέματα θα είναι πέντε, μια που σύμφωνα με τη δέσμευση και τη σχετική διαβεβαίωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάση, αύριο το Τοπικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί και με το από μηνός αίτημα του Δ. Ρούσσου να συζητηθεί η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας εκείνων των ημερών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο εντοπισμός των αστοχιών και η λήψη αποφάσεων, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις. Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκεται, όπως είχε εξαρχής ζητήσει ο τοπικός σύμβουλος με τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Π. Ταουξή, ώστε να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ρούσσος από τις 10 Ιανουαρίου έχει καταθέσει πρωτοκολλημένο αίτημα όπου ζητεί τη σχετική συζήτηση από το Τοπικό Συμβούλιο, παρουσία της Αντιδημάρχου. Συνεδρίαση του Τοπικού πραγματοποιήθηκε στις 23 του ίδιου μήνα, χωρίς όμως το θέμα να έρθει προς συζήτηση, κάτι που οδήγησε τον τοπικό σύμβουλο σε μια σειρά ανοιχτών επιστολών διαμαρτυρίας προς την κ. Ταουξή μέσω facebook και στην επανυποβολή του αιτήματος.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Θέμα 1ο: Εξέταση αιτήματος παράτασης ταφής.

Θέμα 2ο: Εξέταση τοποθέτησης απαγορευτικών πινακίδων στάθμευσης στον κόμβο της Λεωφ. Μητρ. Κυδωνιών και Καϊρη.

Θέμα 3ο: Διάνοιξη της επέκτασης της οδού Ανθέων μέχρι τη Λεωφ. Μητρ. Κυδωνιών.

Θέμα 4ο: Διαπλάτυνση στη συμβολή των οδών Θέτιδος και Φαίδρας και κατασκευή μικρής κυκλικής πλατείας επί της οδού Θέτιδος.