logo


Η εκκίνηση με το χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα των 600 ευρώ δεν ήταν, φαίνεται, αρκετή για να δελεάσει υποψήφιους μισθωτές για το περίπτερο της Σταμάτας που παραμένει κλειστό τους τελευταίους μήνες μετά και από τις εργασίες ανακαίνισής του, που στοίχισαν περίπου 20.000 ευρώ.

Η σχετική πρώτη δημοπρασία διενεργήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, η διαδικασία αποδείχθηκε άγονη, δηλαδή δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος, έτσι η δημοπρασία θα επαναληφθεί αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, με ελάχιστο όριο για την πρώτη προσφορά το ίδιο μίσθωμα των 600 ευρώ.

Εντωμεταξύ, μετά από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εγκρίθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο, η ίδρυση ακόμη ενός δημοτικού περιπτέρου στην περιοχή Αναγέννηση της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, με πολλά εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τη βιωσιμότητά του. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που συναντά το άλλο δημοτικό περίπτερο, επί της Λ. Κυδωνιών: Εκεί, και παρά τη λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου ακριβώς απέναντι, άρα με τουλάχιστον 9 μήνες το χρόνο συνεχή κινητικότητα και πάνω σε δρόμο- πέρασμα, ο μισθωτής έχει συχνά αποδειχθεί οικονομικά ασυνεπής.