logo


Σε κοινή έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωρούν αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 6 το βράδυ, οι Σύλλογοι Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου Κρυονερίου με θέμα ακόμη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που πρόσφατα τοποθετήθηκε κοντά στο σχολείο. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες εκδικάσθηκε ενώπιον του ΣτΕ η υπόθεση για την απομάκρυνση ακόμη δυο κεραιών, που είχαν μπει παλαιότερα στο ίδιο σημείο και παραμένουν και σήμερα. Η εκδίκαση αυτή απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο προσήλθαν συλλογικοί φορείς της περιοχής, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου για να πληρώσουν τον πληρεξούσιο δικηγόρο. Η διαβεβαίωση της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Α. Πέππα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παραμονή της παράστασης στο ΣτΕ, ότι το θέμα της πληρωμής είχε τακτοποιηθεί, συνάντησε την ηχηρή διάψευση από τον ίδιο το δικηγόρο, που το μεσημέρι της εκδίκασης της υπόθεσης, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, έστελνε οργισμένο μήνυμα προς τους εντολείς του να καταβάλουν το ποσόν των παραβόλων, αλλιώς η υπόθεση θα χανόταν. Αποτέλεσμα ήταν η πληρωμή του να γίνει άρον άρον από κατοίκους της περιοχής. Η εν λόγω υπόθεση αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στη χθεσινή (5/2) συνάντηση  της Ένωσης Γονέων με το Δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη, ώστε να βρεθεί τρόπος οι κάτοικοι αυτοί να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, συνολικά 800 ευρώ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες σας καλούμε σε έκτακτη ΓΣ την ΠΕΜΠΤΗ 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας με σκοπό:

1. την ενημέρωση για την εγκατάσταση της 2ης κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του κτηρίου Γυμνασίου και Λυκείου Κρυονερίου και,

2. την λήψη απόφασης για τους τρόπους και την μορφή αντίδρασής μας.

Η παρουσία όλων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Κρυονερίου

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Κρυονερίου