logo


Νέα ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας αποστέλλει ο Δ. Ρούσσος, τοπικός σύμβουλος με τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. Αφορμή και στην επιστολή αυτή η αντιμετώπιση της χιονόπτωσης του Ιανουαρίου από τη Δημοτική Αρχή- όμως η επιστολή αυτή τη φορά στρέφεται ευθέως κατά της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Π. Ταουξή που, σύμφωνα με τον κ. Ρούσσο, συνεχίζοντας να μην απαντά “απαξιώνει όλους εμάς οι οποίοι στην ουσία την τοποθετήσαμε εκεί που βρίσκεται”. Θα πρέπει εντούτοις να σημειωθεί εδώ και τούτο: Όπως δημοσίευσε σε πρόσφατο ρεπορτάζ η Οδός Διονύσου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάσης διαβεβαίωσε πως το θέμα της αντιμετώπισης του χιονιά θα έρθει στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, στην οποία θα παρευρίσκεται και η Αντιδήμαρχος.

Η νέα επιστολή του κ. Ρούσσου έχει ως εξής:

Όπως σας είναι ήδη γνωστό, από τις 10/01 απέστειλα επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δ.Σ της Δ.Ε ΔΙΟΝΥΣΟΥ και προς την Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας κα Ταουξή, ζητώντας εξηγήσεις για το τι συνέβη με την χιονόπτωση που είχαμε στο Δήμο μας και η οποία δεν αντιμετωπίστηκε με κανέναν τρόπο.

Επιστολή την οποία και σας κοινοποίησα με δημοσίευσή μου. Η αντίδραση της κας Ταουξή ήταν η ίδια όπως και με την χιονόπτωση. ΚΑΜΙΑ.

Με την απαξιωτική της αυτή στάση προς την επιστολή μου, θεωρώ ότι στην ουσία και χωρίς δυστυχώς καμία αιδώ, απαξιώνει όλους εμάς οι οποίοι στην ουσία την τοποθετήσαμε εκεί που βρίσκεται και απολαμβάνει απλώς τους τίτλους, τις τιμές και τις απολαβές που εμείς της προσφέρουμε.

Ελπίζω πια, να έχουμε απάντηση σε τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες.