logo


Δήλωση παραίτησης από τη θέση του Αντιπροέδρου και του δημοτικού συμβούλου υπέβαλε στη χθεσινή, 29 Ιανουαρίου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου ο Τ. Καρασαρλής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Κρυονέρι, που έχει ξεκινήσει νέο αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Περιφέρεια Αττικής αυτή τη φορά, με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη Νέα Αρχή για την Αττική. Ο κ. Καρασαρλής διάβασε τη δήλωσή του προ Ημερησίας Διατάξεως καθήμενος χθες στη θέση του Προέδρου, μια που απουσίαζε η Β. Ζώτου, και χειροκροτούμενος από τους συναδέλφους του, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο αγώνα του:

Προς το Δήμαρχο Διονύσου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι

Με την παρούσα και μετά από οκτώ συναπτά έτη,  εννοείται με τον Καλλικράτη, αδιάλειπτης παρουσίας στα κοινά του Δήμου μας, έχοντας υπηρετήσει με συνέπεια, υπευθυνότητα και με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλα τα συλλογικά όργανα, με την παρούσα δηλώνω την παραίτησή μου από τακτικός δημοτικός συμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχοντας την παποίθηση ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας και τις απαιτήσεις των συνδημοτών μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω για τη γόνιμη συνεργασία μας και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ

Η δήλωση παραίτησης φέρει ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό και χθες ο κ. Καρασαρλής προήδρευσε κανονικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τη θέση του στα δημοτικά έδρανα θα πάρει ο Λ. Φωτέλης, χημικός στην εταιρεία dalcochem- επιχειρηματίας.

Ο κ. Φωτέλης μάλιστα ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης το 2011. Η διαδικασία εκλογής για τη θέση αυτή, όπως και η αντίστοιχη για τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, δεν ενθαρρύνθηκε από καμιά από τις δυο καλλικρατικές Διοικήσεις του Δήμου Διονύσου