logo


Στις 6.30 το βράδυ της Τρίτης 29 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεκόπη την περασμένη Τρίτη λόγω προχωρημένης ώρας, με εκκρεμή τα θέματα που έρχονται από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ανάμεσά τους και η έγκριση του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης για το 2015, που είχε εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ενώ αμέσως μετά, στις 7 το βράδυ, ακολουθεί νέα συνεδρίαση με άλλα 16 θέματα, ανάμεσά τους τα πεπραγμένα της διαδημοτικής επιτροπής για την αποτροπή της τοποθέτησης διοδίων, αλλά και η ανάκληση της απόφασης που ελήφθη πριν από μόλις 10 ημέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη στελέχωση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Προτείνεται, τέλος, η σύναψη προγραμματικής συμφωνίας ανάμεσα στο Δήμο Διονύσου και το Δημοτικό Γηροκομείο, με στόχο την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Γηροκομείου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου και στις 6.30μ.μ. θα συζητηθούν:

ΘΕΜΑ 35ο:  Έγκριση απολογισμού χρήσης έτους 2015 του ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 36ο: Συμμετοχή της Junior, Παιδικής, Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου στο Σύγχρονο Ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους “Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” στο Μέγαρο Μουσικής.

ΘΕΜΑ 37ο: Διοργάνωση εκδήλωσης – παρουσίαση βιβλίου με τίτλο “Διόνυσος η αρχαία Ικαρία Αττικής και ο Θέσπις” του συγγραφέα Θανάση Π. Κυριαζόπουλου.

ΘΕΜΑ 38ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους ως εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου στην προς συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου Σταμάτας στο μισθωμένο κτίριο επί της οδού Λ. Σταμάτας 25Α των πρώην εκπαιδευτηρίων Καργάκου.

Αμέσως μετά, στις 7 το βράδυ, η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Έκθεση πεπραγμένων και διατύπωση προτάσεων της Διαδημοτικής Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την αποτροπή τοποθέτησης διοδίων στις περιοχές των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 2ο: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.50/2019 Α.Δ.Σ, ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.4947/24-1-2019 ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ., με θέμα: “Τροποποίηση οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου Διονύσου για την εφαρμογή του άρθρου 91 του ν.4583/2018 με τίτλο ‘Ένταξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α ́βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό’’.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια Υπηρεσίας απόφραξη αγωγών ομβρίων και φρεατίων. (αρ.πρωτ. 4711/22-1-19).

ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια Υπηρεσίας Απόφραξη Αγωγών Ομβρίων». ( αρ.πρωτ. 4718/22-1-19).

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ “Προμήθεια Υπηρεσιών Καθαριότητας – Περιβάλλοντος (πλύσιμο κάδων αποκομιδής υπόγειων κάδων)”.

ΘΕΜΑ 6ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια, Συντήρηση και Παρακολούθηση Σημάτων Συστημάτων Ασφαλείας (Συναγερμοί – Πυρανίχνευση) Δημοτικών Κτιρίων».

ΘΕΜΑ 7ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.

ΘΕΜΑ 8ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού κτιρίων (Συντήρηση & Επισκευή Καυστήρων, κλιματιστικών Μηχανημάτων, Φορητών Πυροσβεστικών Μέσων και Προμήθεια κλιματιστικών Μηχανημάτων».

ΘΕΜΑ 9ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Διαδικτυακής Υπηρεσίας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Ανέργων (Συνδρομητική Υπηρεσία Παροχής)».

ΘΕΜΑ 10ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας XEROX».

ΘΕΜΑ 11ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Φιλοξενία αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

ΘΕΜΑ 12ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για τη συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου Διονύσου σε σεμινάρια και συνέδρια με σκοπό την επιμόρφωσή τους».

ΘΕΜΑ 13ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσίες Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης των Εφαρμογών Οικονομικής Διαχείρισης, Δημοτικής κατάστασης, πρωτοκόλλου και Διαχείρισης Προσωπικού».

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 14ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Διονύσου και του Ν.Π.Δ.Δ «ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Δ.Κ Δροσιάς”.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΘΕΜΑ 15ο: Εισήγηση επί προτάσεως δωρεάν παραχώρησης χρήσης πυροσβεστικού οχήματος & υδροφόρου οχήματος.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ 16ο: Διαγραφή οφειλών Ντίνη Κωνσταντίνου από παρατάσεις ταφής στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Διονύσου.