logo


Πάνω από είκοσι ημέρες έχει να περάσει το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή της ανακύκλωσης από τους δρόμους του Δήμου Διονύσου, όπως μαρτυρούν τα δεκάδες μηνύματα που έχουν κατακλύσει ακόμη μια φορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενα και από χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Οι παρακάτω, που δημοσιεύει σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου η Οδός Διονύσου, έρχονται όλες από τη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου:

 Οδός Καϊρη, λίγο μετά από την Παιδική Χαρά (σ.σ. αυτή που επισκευάστηκε, παραδόθηκε σε χρήση, και τώρα πρέπει να ξαναεπισκευαστεί γιατί- όπως παραδέχτηκε, μετά από πιέσεις, η Διοίκηση του Δήμου- παρουσιάζει σειρά κακοτεχνιών)

 Λ. Διονύσου, κοντά στη θέση Πηγαδάκια, πάνω στην κεντρική Λεωφόρο που διασχίζει την πόλη

 Οδός Κίου. Εδώ μαζί με την ανακύκλωση, βρίσκονται στοιβαγμένα και υλικά από τον προηγούμενο ανάδοχο της αποχέτευσης, παρατημένα για πάνω από δυο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, η πρωτοφανής καθυστέρηση στην αποκομιδή της ανακύκλωσης οφείλεται στα προβλήματα που παρουσιάζουν πολλά από τα οχήματα του δημοτικού στόλου.

Παράλληλα, όπως είχε συμβεί και με την πρόσφατη κακοκαιρία, μέχρι στιγμής καμιά ανακοίνωση δεν έχει βγει από το Δημαρχείο της Λ. Μαραθώνος, που να δίνει είτε διευκρινίσεις για την καθυστέρηση είτε οδηγίες προς τους πολίτες.