logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανοχή τέλος»

Το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Αρτέμιδα στο γήπεδο της Παιανίας έχει ολοκληρωθεί εδώ και πάνω από 27 ώρες και φαίνεται πως άδικα περιμένουμε ακόμα την συγγνώμη του κ. Ρεντίφη για την διαιτησία του στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.

Μία συγγνώμη την οποία απαιτούμε, αφού ο ίδιος ο κ. Ρεντίφης  μιλώντας σε μέλη της διοίκησης την υποσχέθηκε μόλις δει το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις. Εκτός αν πιστέψουμε ότι τις είδε και ακόμα έχει την ίδια άποψη. Τόσο για το ανύπαρκτο πέναλντυ που έφερε το πρώτο γκολ της Αρτέμιδας όσο και για το δεύτερο γκολ στο οποίο υπάρχει οφσάιντ στην επαναφορά από τον παίκτη που εκτελέι το κόρνερ.

Εξάλλου και ο επόπτης, ο οποίος υπέπεσε στο δεύτερο προαναφερθέν σφάλμα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από τον αρχηγό μας για την λανθασμένη μη υπόδειξή του.

Μπορεί να είμαστε μία νέα διοίκηση – τόσο στο διάστημα παρουσίας μας στα του συλλόγου, όσο και ηλικιακά- όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες συνεχόμενων ανθρώπινων λαθών που όλως τυχαίως έχουν ως «θύμα» την ομάδα της Σταμάτας.

Κάναμε υπομονή, αλλά τόσο αυτή, όσο και η ανοχή μας έφτασε στο τέλος της και δεν πρόκειται να ανεχτούμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ανάλογες καταστάσεις.

Με εκτίμηση,

Το διοικητικό συμβούλίο του ΑΟ Σταμάτας