logo


Διόνυσος, Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Κύριες και κύριοι, της διοίκησης, καληνύχτα, αποτύχατε. Οι κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. 

Ο Διόνυσος είναι μια περιοχή, μαθημένη, από τα χιόνια. Σχεδόν κάθε χρόνο παρατηρούνται μέρες χιονόστρωσης. Συνήθως τα προβλήματα λύνονται. Αργά ή γρήγορα, οι δρόμοι καθαρίζονται και η κυκλοφορία, έστω με δυσκολία, διεξάγεται κανονικά.

ΟΜΩΣ, στην παρούσα κακοκαιρία, δεν πήγε ΤΙΠΟΤΑ  σωστά. Το απόλυτο μηδέν, σαν την θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Ολόκληρες γειτονιές σε ΟΛΕΣ τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου, παραμένουν αποκλεισμένες (σήμερα Τετάρτη), καθώς δεν πέρασε κανένα εκχιονιστικό ή στην καλύτερη πέρασε μια βόλτα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των δύο ημερών, χωρίς όμως το απαιτούμενο αποτέλεσμα, να καθαρίσει ο δρόμος!

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο παγοδρόμιο. Αδιάβατοι για πεζούς και αυτοκίνητα. 

Οι  Πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Σταμάτας και Ροδόπολης, (Βαγγέλης Πέππας και Μανόλης Κόκκαλης), έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Διαμαρτύρονται προς την κεντρική διοίκηση, αλλά ευήκοα ώτα, δεν υπάρχουν.

Οι κάτοικοι, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του δήμου και εκλιπαρούν για βοήθεια, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. . Η αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Καλλιόπη Ταουξή, δεν απαντούσε σε κλήσεις εγκλωβισμένων κατοίκων, που ζητούσαν απλά μια απάντηση, στην ερώτηση, «πότε θα περάσει εκχιονιστικό για να πάμε στις δουλειές μας»;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, προς τους εθελοντές που άφησαν την ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού τους, για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, στους πολίτες.   

Το γραφείο Τύπου