logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες δυο ημέρες βιώσαμε για ακόμη μια φορά την ανυπαρξία διοίκησης, την ανικανότητα δράσης και την προκλητική αδιαφορία, που έχουν γίνει έννοιες ταυτόσημες με τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος Διονύσου παρέμεινε ανοργάνωτος, ανέτοιμος και εν τέλει απροστάτευτος μπροστά στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, παρά την έγκαιρη προειδοποίηση της Ε.Μ.Υ.. Συμπολίτες μας εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση, τα οδικά δίκτυα μετατράπηκαν σε απέραντα παγοδρόμια.

Οι δικαιολογίες τελειώσανε. Δεν αξίζουν σε κανέναν πολίτη που ζει και αγαπά αυτό τον τόπο όλα όσα κωμικοτραγικά τού συνέβησαν, σαν αποτέλεσμα της ανικανότητάς σας.

Οι δικαιολογίες τελειώσανε. Σας έχουν καταλάβει και τα δικά σας παιδιά. Γιατί ο “Τηλέμαχος” δεν έκανε διακρίσεις, έπληξε ένα Δήμο ολόκληρο.

Οι δικαιολογίες τελειώσανε. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ματαιώσατε “λόγω ολισθηρότητας και κινδύνου παγετού”.

Δεν έχετε το σθένος, την ελάχιστη κοινωνική ευαισθησία να δώσετε απαντήσεις στους εκατοντάδες ανθρώπους που δικαιωματικά τις ζητούν. Δειλοί και ανήμποροι θα καταφύγετε σε σχέδια παραπλάνησης της κοινής γνώμης με την πρώτη ευκαιρία, όταν θα έχει κοπάσει η κατακραυγή των δημοτών.

Οι δικαιολογίες τελειώσανε. Μαζί τους κι εσείς.

Το Γραφείο Τύπου Της Ενωτικής Πρωτοβουλίας