logo


Σε απάντηση προς όσους έσπευσαν να σχολιάσουν την πρόσφατη καταγγελία για την απόθεση ογκωδών αντικειμένων σε περιοχή του Αγ. Στεφάνου, προχώρησε η Δηνοτική Κίνηση Εύπολις. Στο ίδιο κείμενο περιέχονται και συγκεκριμένα ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή, που προσβλέπουν- όπως τονίζει η Κίνηση- στην ευαισθητοποίηση των συνδημοτών αλλά και στην έγγραφη δέσμευση για την υλοποίηση, μετεκλογικά, του προγράμματός της:

…Με την επίγνωση ότι χρονιάρες ημέρες, δεν προσφέρονται για αντιπαραθέσεις, ωστόσο ο πολιτικός χρόνος «τρέχει» κυρίως από όσους επιχειρούν να διαβάλουν τις προσπάθειες της Δ.Κ. «Εύπολις» .

Καταθέτουμε απάντηση προς τους σχολιαστές -πρόσφατης- δημοσίευσής μας και αίτημα -με συγκεκριμένα ερωτήματα- προς τη Δημοτική Αρχή, σχετικά με τη δημοσίευση της 18/12/18 που αφορά στην απόθεση ογκωδών ανακυκλώσιμων υλικών, στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι -όσο κι αν ορισμένες πλευρές επιχειρούν να αλλοιώσουν το νόημα και τη σημασία των προσπαθειών μας- οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες δεν προσβλέπουν στη δημιουργία εντυπώσεων και πρόσκαιρου πολιτικού οφέλους, αλλά στην ευαισθητοποίηση των Συνδημοτών, καθώς και στην έγγραφη δέσμευσή μας για την -και μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2019- υλοποίηση του προγράμματός μας.