logo


Η τακτοποίηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων για το 2018 χαρακτηρίζει την Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 9.30 το πρωί. Σημειώνεται πως το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 6.30 μ.μ., θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο, για τελευταία φορά μέσα στο χρόνο.

Επιστρέφοντας στην Οικονομική Επιτροπή, τα 18 από τα 20 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη αφορούν σε απαλλαγή υπολόγου (σ.σ. υπηρεσιακού παράγοντα) και απόδοση λογαριασμού για ένταλμα πληρωμής. Θα συζητηθούν ακόμη τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τους μη στεγασμένους χώρους, που ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής είχε αποσύρει στην προηγούμενη (18/12) συνεδρίαση, καθώς και η ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την υπηρεσία ταφών και εκταφών στα Δημοτικά Κοιμητήρια, έναντι ποσού 34.405 ευρώ:

ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού μη στεγασμένων χώρων.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της Βαφειάδου Ειρήνης και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. ∆εναξά Χριστόφορου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 4ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. ∆ρόσου Γεωργίου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 5ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. ∆ρόσου Παναγιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 6ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Ζαφειράκου Παναγιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού(ΑΠ44219).

ΘΕΜΑ 7ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Ζαφειράκου Παναγιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού(ΑΠ44155).

ΘΕΜΑ 8ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Κεσίδη Ιωάννη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Κοκκίνογλου Παρασκευά και έγκριση απόδοσης λογαριασμο».

ΘΕΜΑ 10ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Κούρκα Κωνσταντίνου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 11ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Μακαρατζή Γιώργου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 12ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Μαραντά Γεώργιου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 13ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Πολυκανδρίτη Παναγιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 14ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της Ραυτοπούλου Γαρυφαλλιάς και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 15ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κ. Ρούσσου Νικολάου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 16ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Τσιούμα Χρήστου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 17ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του Τσιρώνη ∆ημήτριου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 18ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της Χανιώτη Παναγιώτας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 19ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της κα. Γκασιώνα Ιωάννας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση πρακτικού, ανακήρυξη του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού, «Υπηρεσιών ταφών εκταφών στα κοιμητήρια των δημοτικών κοινοτήτων», συνολικού ποσού 39.996,20€, συμπ/νου ΦΠΑ.