logo


Σε απολογισμό τετραετίας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το Τοπικό Συμβούλιο της Σταμάτας, κάνοντας μια ανασκόπηση των όσων πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις του, για το διάστημα 2014-2018. Κανέναν από τους παρευρισκόμενους δεν ξάφνιασε το γεγονός πως από όλες τις αποφάσεις που το Τοπικό Συμβούλιο έχει πάρει αυτά τα χρόνια, και πρότεινε στο Δήμο, ελάχιστες έχουν υλοποιηθεί ενώ οι περισσότερες παραμένουν στο χώρο των ευχών: Τα τελευταία τεσσεράμιση χρόνια ήταν μόνιμη η διαπίστωση και η απογοήτευση του Τοπικού Συμβουλίου, ότι χρόνο με το χρόνο επαναλαμβάνονται χωρίς αποτέλεσμα οι ίδιες προτάσεις. Αποκορύφωμα το 2018, οπότε και η Σταμάτα δεν πραγματοποίησε σχετική συνεδρίαση: Ο Πρόεδρός της Β. Πέππας έστειλε την ίδια με πέρυσι λίστα, δηλώνοντας απογοητευμένος εκ των προτέρων.

Σήμερα οι τρεις τοπικοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν- πλην του κ. Πέππα, παρόντες ήσαν ο Γ. Κόκκαλης από την Ενωτική Πρωτοβουλία και η Γ. Χρήστου από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, ενώ απουσίαζαν οι Γ. Πέππας και Α. Μαραθιά εκ μέρους της πλειοψηφίας- συμφώνησαν με την πρόθεση και την εισήγηση του Προέδρου, να υποβληθούν και πάλι οι σημαντικότερες από τις κατά καιρούς εισηγήσεις της Δημοτικής Κοινότητας, με την ελπίδα ότι έστω και την ύστατη στιγμή κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν:

Αξίζει εδώ να σημειωθεί και η πρόταση του δημοτικού σύμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Στ. Κριεμάδη, που μαζί με τον ανεξάρτητο Σπ. Γιαννουλάτο παρακολούθησε τη συνεδρίαση, να γίνει μια λεπτομερής καταγραφή όσων έργων έχουν ζητηθεί, και εν συνεχεία, υλοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας τα προηγούμενα τεσσεράμιση χρόνια, ώστε να αποτυπωθεί η ακριβής κατάσταση.