logo


Στις 9.30 το πρωί της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με μόλις 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:

*Η τροποποίηση της 4ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού. Σημειώνεται πως η αναμόρφωση ψηφίστηκε μόλις την περασμένη Τρίτη (και) από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μια εβδομάδα αργότερα, τροποποιείται κιόλας, μια που αρκετά κονδύλια είτε εκ παραδρομής είτε εκ λάθους δεν είχαν εξαρχής συμπεριληφθεί

*Η μελέτη για την αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου, στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Η χρηματοδότηση των 370.000 ευρώ προέρχεται κατά 216.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ και κατά 154.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Διονύσου, ενώ το έργο αφορά σε 4 Κοινόχρηστους Χώρους, όπου ήδη λειτουργούν Παιδικές Χαρές: στην πλατεία Σεμέλης και στην οδό Μπιζανίου στη Δροσιά, στην οδό Ανακτορείας στην Αναγέννηση Διονύσου και στην οδό Ανθέων στη Σταμάτα.

*Η κατάρτιση, τέλος, των όρων δημοπράτησης για το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης στη Δροσιά, προϋπολογισμού άνω των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ με ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός για την επιλογή του αναδόχου θα είναι ανοιχτός, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση της 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2018.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών -κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη του συνοπτικού διαγωνισμού Προμήθεια Γραφικής Ύλης, Μικροαντικειμένων Γραφείου, Φωτοαντιγραφικού Χαρτιού & Εντύπων, συνολικού προϋπολογισμού 39.297,33€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών -κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη του συνοπτικού διαγωνισμού “Παροχή Υπηρεσιών Μαγνητοφώνησης και Απομαγνητοφώνησης των Πρακτικών του ∆ημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής” του ∆ήμου ∆ιονύσου, συνολικού προϋπολογισμού 31.206,96 € συμ/νου ΦΠΑ.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Συντήρηση και Επισκευή Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Αντλιοστασίων και ∆εξαμενών Πόσιμου Νερού».

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση α) της 25/2018 Μελέτης της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, β) των όρων διακήρυξης του δημόσιου ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και γ) την συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών του ∆ιαγωνισμού για την Προμήθεια Φρέσκου Παστεριωμένου Γάλακτος για το προσωπικό του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2019.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του ∆ήμου ∆ιονύσου – ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ».

ΘΕΜΑ 7ο: Κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας, έγκριση των τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του Υποέργου 6 με τίτλο: «ΟΛOΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ∆.Κ. ∆ΡΟΣΙΑΣ» της πράξης “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ∆ΗΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ (Β’ ΦΑΣΗ 2014 – 2020)” με κωδικό ΟΠΣ 5008942.

ΘΕΜΑ 8ο: Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: «Αντικατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Κρυονερίου».

ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού μη στεγασμένων χώρων.

∆ΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς παραχώρησης χρήσης οθόνης μηνυμάτων από την εταιρεία ENTER Display Promotions.