logo


Σοκαρισμένη εμφανίστηκε χθες, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Α. Ακριτίδου, μια που- όπως ενημέρωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης- ο σύζυγός της, ο γιος της και ένας φίλος του το βράδυ της περασμένης Κυριακής δέχθηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από ομάδα νεαρών, οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας του κέντρου. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του γιου τής Αντιδημάρχου και ο ελαφρύτερος του φίλου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Ασφάλεια που ερευνούν το επεισόδιο, πρόκειται μάλλον για μακροχρόνιες διαφορές ανάμεσα στους οπαδούς μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων, ενώ τα μέλη τους είναι και ελληνικής και αλλοδαπής καταγωγής. Όπως όλα δείχνουν, τα θύματα- που καμιά σχέση δεν έχουν με γηπεδικές αψιμαχίες, όπως δήλωσε η κ. Ακτριτίδου- βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Την ίδια ενημέρωση έκανε ο κ. Ζαμάνης και χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και στο πλαίσιο της εκ νέου συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα πως επίκειται η σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως είπε, φέρονται να είναι μέλη club αθλητικού συλλόγου με “έδρα” γειτονικό προάστιο, ενώ μετέφερε τους φόβους των Αρχών που περιμένουν αντίποινα από τους αντίπαλους οπαδούς αύριο, μετά από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού εναντίον Μίλαν. Θα υπάρξει αυξημένη επιφυλακή καθώς και πυκνότερες περιπολίες, δήλωσε ο κ. Ζαμάνης, εκφράζοντας και το δικό του φόβο για τέτοιου είδους πρωτόγνωρα περιστατικά βίας στην πόλη μας.