logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στον Δήμο Διονύσου άρχισε να υλοποιείται. Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης χλοοταπήτων στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα.  Ήδη άρχισαν οι εργασίες αποξήλωσης του παλαιού χλοοτάπητα και τοποθέτησης νέου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Στεφάνου. Θα ακολουθήσουν οι αντικαταστάσεις στα ανοιχτά γήπεδα Άνοιξης, Διονύσου και Δροσιάς, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία και για τον χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Κρυονερίου.

????????????????????????????????????

Όλοι οι νέοι, συνθετικοί  χλοοτάπητες που θα τοποθετηθούν είναι σύγχρονοι, ενισχυμένοι, τελευταίας γενιάς και πληρούν τις προδιαγραφές της F.I.F.A. Αποτελούνται εξολοκλήρου από ίνες πολυαιθυλενίου με δυνατότητα αποστράγγισης υδάτων. Το έργο θα κατασκευαστεί σύμφωνα µε όλα τα ισχύοντα πρότυπα (EΛΟΤ, ISO, κ.λπ.) με σκοπό την ποιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια των αθλουμένων κατά τη χρήση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό του δήμου μας. Μετά την κατασκευή σύγχρονων ξύλινων παρκέ στα κλειστά δημοτικά γήπεδα Αγ. Στεφάνου και Διονύσου προχωράμε με την τοποθέτηση νέων χλοοταπήτων στα ανοιχτά δημοτικά γήπεδα. Ενισχύουμε και αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, με έργα σταθμούς για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας».