logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους εργαζόμενους, οκτάμηνης σύμβασης, που προσελήφθησαν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. καλωσόρισε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, σε συνάντηση υποδοχής τους, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Βασίλη Δαρδαμάνη.

Ο κ. Ζαμάνης αφού έκανε μια σύντομη ενημέρωση στους εργαζόμενους σε ό,τι αφορά τον Δήμο, σημείωσε : «Η παρουσία σας εδώ είναι πολύ σημαντική καθώς ο Δήμος Διονύσου αποτελεί έναν από τους πιο υποστελεχωμένους, σε προσωπικό, Δήμους της Αττικής. Είμαστε σίγουροι πως με τη βοήθειά σας θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η περαιτέρω  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα και αυτό που ζητάμε από εσάς είναι το ενδιαφέρον στο αντικείμενο της εργασίας σας και ο σεβασμός στον πολίτη, τον οποίο και εμείς και εσείς υπηρετούμε. Θέλουμε οι εργαζόμενοι του Δήμου μας να έχουν σταθερή θέση απασχόλησης, με μόνιμη εργασία και όχι μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Για το λόγο αυτό ασκούμε πιέσεις προς την κεντρική διοίκηση. Σας ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική περίοδο απασχόλησης και καλή επιτυχία στο έργο σας».

Στην ίδια κατεύθυνση δήλωσε ότι η τοποθέτηση των εργαζόμενων στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου έγινε  βάσει της συνάφειας του αντικειμένου εργασίας τους, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικοί στο έργο τους. Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου ενισχύθηκαν με 75  νέους εργαζόμενους από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, ενώ αναμένονται και νέες προσλήψεις στο επόμενο διάστημα.