logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

(πρώην ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ)

Email: agrostamatas@gmail.com

Ως πότε ο Δήμος Διονύσου θα απαξιώνει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σταμάτας;

Την πολιτική της απαξίωσης και της περιφρόνησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού συνεχίζει αδικαιολόγητα ο Δήμος Διονύσου. Πρόσφατο δείγμα αυτής της πολιτικής, το πέρα και έξω από κάθε θεσμική διαδικασία τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Πρόεδρός μας κ. Γ. Κόκκαλης από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Α. Πέππα για να του παραδώσει κλειδί της αποθήκης, ιδιοκτησίας του Συνεταιρισμού, όπου ο Δήμος διατηρεί καταχρηστικά εδώ και μήνες εξοπλισμό του. Και όχι μόνο έλειπε η οποιαδήποτε επίσημη έγγραφη εξουσιοδότηση για την παράδοση αυτή, αλλά ο Δήμος έθεσε ως προϋπόθεση, να κρατήσει αντίγραφο του κλειδιού ώστε να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο και να συνεχίσει να αποθηκεύει εκεί τον εξοπλισμό του.

Τα παραπάνω προδίδουν κατάφωρη περιφρόνηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σταμάτας, εμποδίζουν τη λειτουργία του και δεν μπορούν προφανώς να γίνουν αποδεκτά. Γι’ αυτό ο Συνεταιρισμός απέστειλε εξώδικη πρόσκληση- διαμαρτυρία προς το Δήμο Διονύσου, με την οποία τον καλεί να προσέλθει με νόμιμο εκπρόσωπο στις 30 Νοεμβρίου, να παραδώσει όλα τα αντίγραφα των κλειδιών της αποθήκης μας και να απομακρύνει όλον τον εκεί αποθηκευμένο δημοτικό εξοπλισμό.

Διαφορετικά, επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματός μας τόσο για την εν γένει ζημία, που υφίσταται ο Συνεταιρισμός τόσα χρόνια από την κατάληψη του κτηρίου εκ μέρους του Δήμου, όσο και για τις τυχόν ποινικές προεκτάσεις μιας τέτοιας συμπεριφοράς.