logo


Εκτός από τις κεντρικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Διονύσου ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με κόστος 35.325 ευρώ, θα πραγματοποιηθούν ακόμη 7 εκδηλώσεις- όσες και οι Δημοτικές Κοινότητες- που θα ανατεθούν σε επαγγελματία ηθοποιό με απ’ ευθείας ανάθεση ύψους 23.000 ευρώ. Η ηχοφωτιστική κάλυψη όλων των εκδηλώσεων θα γίνει από τις συμβάσεις του Δήμου. Τα παραπάνω αναφέρονται στην εισήγηση του Αντιδημάρχου Π. Τσούκα, που θα συζητηθεί στην προσεχή (27/11) συνεδίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- και ανεβάζουν το συνολικό κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για φέτος σε κάτι παραπάνω από 58.000 ευρώ:

 Στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά, μεταφέροντάς τα στο μαγικό κόσμο των γιορτινών ημερών. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 μ.μ. στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα στον Άγιο Στέφανο, όπου θα γίνει και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Μολυβένιοι στρατιώτες, show πυροτεχνημάτων, animateur με μπαλόνια, χιόνι με μηχάνημα χιονιού και face painting με animateur θα προσφέρουν ευχάριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης σε όλους.

 Στη ΔΕ Διονύσου η πριγκίπισσα frozen με face painting θα μοιράσει χαμόγελα και ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε όλους την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ.

 Στη ΔΕ Άνοιξης θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά, μεταφέροντάς τα στο μαγικό κόσμο των γιορτινών ημερών. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 14 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ. στην πλατεία της Άνοιξης και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Μολυβένιοι Στρατιώτες, show πυροτεχνημάτων, animateurs, χιόνι με μηχάνημα χιονιού και face painting θα προσφέρουν ευχάριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης σε όλους με πολλές εκπλήξεις.

 Στη ΔΕ Κρυονερίου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με πολλές δραστηριότητες μουσική και εορταστική ενέργεια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. στην πλατεία Μικράς Ασίας στην Άνοιξη με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταχυδακτυλουργό, animateur με μπαλόνια, face painting και Μολυβένιους στρατιώτες που θα παρελαύνουν.

 Στη ΔΕ Δροσιάς θα γίνει επίσης μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:30 μ.μ., με έναν Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα, μολυβένιους στρατιώτες και face painting, προσφέροντας διασκεδαστικές στιγμές.

 Στη ΔΕ Ροδόπολης θα ολοκληρωθούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ., με ένα show πυροτεχνημάτων, Άγιο Βασίλη και μολυβένιους στρατιώτες θα προσφέρουν ατέλειωτο παιχνίδι και εκλπήξεις για τα παιδιά.

 Στη ΔΕ Σταμάτας θα λάβει χώρα γιορτή με άρωμα Πρωτοχρονιάς την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί “Διαγωνισμός Βασιλόπιτας”. Συμμετέχοντες θα είναι όλοι οι δημότες μας που καλούνται με μεράκι να φτιάξουν τη δική τους βασιλόπιτα και να την παρουσιάσουν, διεκδικώντας το βραβείο έκπληξη της πιο νόστιμης και ευπαρουσίαστης. Show μπαλονοκατασκευών θα πλαισιώσει την εκδήλωση.