logo


Η έναρξη της διαδικασίας για την εκ νέου δημοπράτηση του περιπτέρου της Σταμάτας, μετά και από τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, περιλαμβάνεται στα 9 θέματα, για τα οποία θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί. Το περίπτερο της Σταμάτας  παραμένει, όπως είναι γνωστό, κλειστό εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, ενώ ο Δήμος έχει δαπανήσει 20.000 ευρώ για τις επισκευές και τον καλλωπισμό του, αμφιβόλου πάντως αισθητικής όπως υποστηρίζουν πολλοί κάτοικοι, ανάμεσά τους και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα περιλαμβάνεται και η ανακήρυξη οριστικών αναδόχων για την αποκομιδή των κλαδιών και την προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής, καθώς και προσωρινών αναδόχων για την κοπή ψηλών και επικίνδυνων δέντρων και για τη θέση του Ιατρού Εργασίας.

Αναλυτικά η Ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του ανοικτού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών, συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 169.880,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τη σίτιση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου και των νηπίων των παιδικών σταθμών του ΝΠ∆∆ «Η ΕΣΤΙΑ», προϋπολογιζόμενης αξίας 297.731,76€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: 1) Έγκριση Πρακτικού No.1 (40236/20-11-2018) Επαναληπτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΥΨΗΛΩΝ – ΕΠΙΚΙΝ∆ΥΝΩΝ ∆ΕΝ∆ΡΩΝ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 72.974,00 € ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α 24% (CPV) : 77211400-6 (Υπηρεσίες κοπής δένδρων)–Α∆ΑΜ:18REQ0030853752 2) Έγκριση ανάδειξης προσωρινού αναδόχου την εταιρεία ΜΑΓΟΥ Α. ΣΑΠΦΩ.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση, α) της μελέτης 07/2018 της ∆ιεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών «Ασφάλιση Μεταφορικών Μέσων Έτους 2019 ∆ήμου ∆ιονύσου», β) των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού γ) την συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών του ∆ιαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικoύ-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη οριστικών αναδόχων του ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια κάδων (τροχήλατων και υπόγειων) μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 110.521,20€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας για δύο έτη.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου για το έτος 2019.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 8ο: ∆ιακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού περιπτέρου στη ∆.Ε. Σταμάτας με τη διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 9ο: ΓΝΩΜ/ΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε. ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ή ΜΗ ΕΝ∆ΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ.