logo


Με Πρόεδρο και πάλι τον Α. Δελαγραμμάτικα, που καταψηφίστηκε εντούτοις από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τον ανεξάρτητο Γρ. Ίσσαρη, θα πορευτεί τους επόμενους μήνες (σ.σ. μέχρι τη λήξη της θητείας της νυν Δημοτικής Αρχής στις 31 Αυγούστου 2019) η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά και από τον ορισμό του Διοικητικού της Συμβουλίου και την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου, στην πρόσφατη (20/11) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου, αντιθέτως, ομόφωνα υπερψηφίστηκε η Μ. Πολίτη- Παπάζογλου, τοπική σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής στην Άνοιξη, που συμμετέχει ως απλό μέλος και στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αμέσως μετά, στην ίδια συνεδρίαση, ορίσθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ, του Νομικού Προσώπου στο οποίο υπάγονται οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου. Πρόεδρος επανεξελέγη- ομόφωνα αυτή τη φορά- ο Θ. Στάικος με Αντιπρόεδρο, επίσης ομόφωνα, τον Γρ. Ίσσαρη.

Εκκρεμεί, τέλος, η αντίστοιχη διαδικασία για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που- σύμφωνα με το Δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη– θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.