logo


Με κεντρικό θέμα το σχέδιο Προϋπολογισμού του Δήμου Διονύσου, που για το 2019 έχει ύψος 67 εκατ. ευρώ- κατά 19 περίπου εκατ. ευρώ αυξημένος έναντι των 48,2 εκατ. ευρώ για το 2018- θα πραγματοποιηθεί, με ακόμη 14 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου μεθαύριο Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί.Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα θέματα αφορούν σε αποδοχή δωρεάς από διάφορους φορείς- συλλόγους και εταιρείες- της πόλης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ενώ ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και προσφορά  τοπικού διαγνωστικού εργαστηρίου προς τους εργαζόμενους στο Δήμο Διονύσου και τις οικογένειές τους: 

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Κατάρτιση σχεδίου προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2019.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “∆ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή δωρεάς: ∆ΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το σύλλογο “∆ΡΥΑ∆ΕΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ Α.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την 68η ∆ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ “ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Προσφορά στις συνταγογραφούμενες αιματολογικές εργαστηριακές εξετάσεις χωρίς την οικονομική επιβάρυνση της συμμετοχής 15% του ΕΟΠΥΥ σε όλους τους εργαζομένους του ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, από τα “∆ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ”.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 14ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.

ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.