logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διονύσου, η 4η  για το 2018, διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής» ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), που υλοποιείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 9:00 το πρωί, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Άνοιξης και περιλάμβανε νωπά και συσκευασμένα  τρόφιμα  (τυροκομικά, κρέατα, είδη παντοπωλείου και οπωρολαχανικά), βρεφικά είδη  και προϊόντα οικιακής χρήσης. Ωφελούμενοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

H διανομή ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς από τις 132 οικογένειες προσήλθαν και παρέλαβαν τα προϊόντα 105 οικογένειες. Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει να είναι πρώτος στα ποσοστά επιτυχίας του προγράμματος ενώ η  όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε με μεγάλο συντονισμό, ταχύτητα και οργάνωση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.