logo


Αύριο Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου με 24 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, από τα οποία 11 αφορούν σε αποδοχή δωρεών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου από επιχειρήσεις και φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως επανέρχεται η έγκριση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας προκειμένου να εξευρεθεί ακίνητο για τη μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του Δήμου, θέμα που είχε αποσυρθεί από τη συνεδρίαση της Τρίτης 2 Οκτωβρίου.

Επιπλέον: Κατακυρώνεται στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΚΕ η προμήθεια και δεύτερου κλαδοφάγου, προϋπολογισμού σχεδόν 450.000 ευρώ, με τελικό κόστος 422.592 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή αναδόχου που θα εκτελεί την αποκομιδή των βιοαποδομήσιμων υλικών, με προσωρινό μειοδότη την εταιρεία ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Στην ίδια εταιρεία, καθώς και στην εταιρεία ΠΕΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, προτείνεται εξάλλου να δοθεί με απ’ ευθείας κατεπείγουσα ανάθεση συνολικού κόστους 72.000 ευρώ η ίδια υπηρεσία, μια που η προηγούμενη σύμβαση έχει λήξει ενώ, όπως προαναφέρθηκε, η νέα σύμβαση, με διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, δεν έχει ακόμη υπογραφεί.

Σε  9 σημεία της πόλης, στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Κρυονερίου και Σταμάτας προτείνεται, επίσης με απ’ ευθείας ανάθεση, η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του δημοτικού οδοφωτισμού που έχουν καταστραφεί για διάφορους λόγους, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 8.200 ευρώ.

Συνοπτικός διαγωνισμός προτείνεται για την υπηρεσία μεταφοράς πολιτών για εκδηλώσεις εκτός των ορίων της πόλης, όπου συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με συνολική δαπάνη 74.300 ευρώ περίπου, που θα επιμεριστεί στο 2018 (13.465) και το 2019 (60.892 ευρώ).

Το τελευταίο θέμα αφορά στην έκθεση πεπραγμένων και τον απολογισμό διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το πρώτο εξάμηνο του 2018- σε πόσες οικογένειες δόθηκαν ποια και πόσα είδη και από ποιους χορηγούς ανά μήνα, καθώς και οι δαπάνες από τον προϋπολογισμό του Δήμου για την προμήθεια ειδών.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της Πατέλη Ειρήνης και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση όρων διακήρυξης και μελέτης συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθειας γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, φωτοαντιγραφικού χαρτιού & εντύπων” του ∆ήμου ∆ιονύσου, συνολικού προϋπολογισμού 38.297,33€ συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου προκειμένου να πραγματοποιηθεί Μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη του ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια κάδων (τροχήλατων και υπόγειων) μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 110.521,20€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη του ανοικτού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών, συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 169.880,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικών ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια μηχανήματος θρυμματισμού κλαδιών ∆ήμου ∆ιονύσου, συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 449,996,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών ταφών-εκταφών στα δημοτικά κοιμητήρια με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 9ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) ή αποκατάσταση ζημιών σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Άμεση και επείγουσα ανάγκη για την Προμήθεια Υπηρεσίας Αποκομιδής Βιοαποδομήσιμων Υλικών.

ΘΕΜΑ 11ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση Προμήθειας Φωτιστικών Σωμάτων ∆ημοτικού Φωτισμού με Αντικατάσταση αντίστοιχων Κατεστραμμένων σε Οδούς, Πλατείες και Κοινόχρηστους Χώρους των ∆ημοτικών Ενοτήτων Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου και Σταμάτας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το σύλλογο “∆ΡΥΑ∆ΕΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “∆ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 16ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “FRESH MEAT” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 17ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 18ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 19ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 20ό: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 21ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την 66η ∆ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ “ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 22ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ Α.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση όρων διακήρυξης και μελέτης συνοπτικού διαγωνισμού για “Παροχή Υπηρεσιών μεταφοράς πολιτών, για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις” του ∆ήμου ∆ιονύσου, συνολικού προϋπολογισμού 74.358,63 € συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 24ο: Έκθεση πεπραγμένων και απολογισμός διαχείρισης του Κοινωνικού παντοπωλείου ∆ήμου ∆ιονύσου περιόδου 01/01/2018 – 30/06/2018.