logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε την κριτική τοπικού blog, με στόχο τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Αττικής (ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ). Το εν λόγω δημοσίευμα στοχοποιεί και εγκαλεί τον Γεν. Γραμματέα για απεργοσπασία!!!

ï Την ίδια στιγμή που τον στέλνουν υπόλογο σε αστικά δικαστήρια για παράνομη και καταχρηστική απεργία-στάση εργασίας.

ï Την ίδια στιγμή που πρόεδρος του δικαστηρίου απορρίπτει την δίωξη την δημοτικής αρχής προκειμένου οι εργαζόμενοι να μην απεργήσουν ξανά με τα ίδια αιτήματα.

ï Την ίδια στιγμή που σύμβουλοι της πλειοψηφίας, κόβουν βόλτες εκτός αίθουσας για να μην καταμετρηθούν και να μην πάρουν θέση στα άλυτα και επείγοντα προβλήματα των εργαζομένων.

Ακριβώς αυτή την στιγμή αυτό το σωματείο εργαζομένων, με την διοίκησή του κάτω από το βάρος των αντικειμενικών του προβλημάτων μπήκε μπροστά, συγκρούστηκε και συνεχίζει να δίνει αγώνα για τα δίκαια αιτήματά του.

Το σωματείο κρίνεται στους δρόμους του αγώνα. Κρίνεται από τους συναδέλφους σε μαζικές διαδικασίες, άλλου είδους κριτική καταντάει μικροπολιτική, προκειμένου να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα της κοινής γνώμης, να αποπροσανατολίσει από τα ουσιώδη, που είναι τα απλήρωτα δώρα, οι υπερωρίες, τα ΜΑΠ, οι κατατάξεις, τα δεδουλευμένα.