logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, υπερωρίες, νυχτερινά, Μέτρα Ατομικής Προστασίας, κατατάξεις, δεδουλευμένα, παραπέμπονται στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Σύμβουλίου με την προσχεδιασμένη έλλειψη απαρτίας της πλειοψηφίας. Τι ειρωνία! Την ίδια στιγμή, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας βρίσκονταν έξω από την αίθουσα προκειμένου να μην καταμετρηθεί η ψήφος τους. Ο Δήμαρχος αμφισβητεί ευθέως ακόμα και την απαρτία που χρειάζεται για την επόμενη τακτική συνεδρίαση, γιατί όπως ανέφερε οι σύμβουλοι φοβούνται!

Κύριε Δήμαρχε, οι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

Η στάση της δημοτικής αρχής είναι το οξυγόνο, για τα επόμενα βήματα του σωματείου. Την συνεδρίαση παρωδία κατήγγειλε η Λαϊκή Συσπείρωση, με τον δημοτικό σύμβουλο Τεύκρο Παντελόγλου να καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τους! Τα δεδουλευμένα είναι δικά τους και πρέπει να τα πάρουν! Αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας φοβούνται να παρευρεθούν και να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι διαβεβαιώνουν ότι θα είναι παρόντες και θα διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Και ακόμα, συνδικαλιστικές διώξεις, τρομοκρατία, φόβητρα, ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Η Λαϊκη Συσπείρωση στέκεται και θα στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους. Οι εργαζόμενοι, με τον δικό τους αγώνα, με τις δικές τους δυνάμεις θα πολεμήσουν ενάντια στον εμπαιγμό, τις αντεργατικές διώξεις, την επίκληση της «δημοκρατίας» που αρχίζει και τελειώνει στην διαμόρφωση απαρτίας. Ούτε λόγος για πολιτική βούληση. Οι εργαζόμενοι λειτουργούν με απαρτίες και μαζικές διαδικασίες… αυτές είναι οι απαρτίες της ανάγκης για επιβίωση!!