logo


Για πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση έρχεται προς συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου το θέμα της αξιοποίησης του δημοτικού ακινήτου της ΚΑΜΕΛΙΑΣ, στο κέντρο της πόλης, που η μεν Δημοτική Αρχή θέλει να εκμισθώσει, ενώ η Ένωση Γονέων- με τη συμπαράσταση των παρατάξεων της μειοψηφίας, τοπικών φορέων και πολιτών, εκπαιδευτικών, και βέβαια των παιδιών- προτείνει να στεγασθεί εκεί Μαθητικό Στέκι. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως το ίδιο θέμα περιλαμβανόταν στην Ημερήσια Διάταξη του Τοπικού Συμβουλίου, επί τρεις συνεδριάσεις στα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου: Στις 31/8 και στις 6/9 η συνεδρίαση ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, ενώ την τρίτη φορά, στις 12 Σεπτεμβρίου- και προκειμένου να ληφθεί απόφαση από δυο μόνον μέλη του Τοπικού, και μάλιστα με τη διπλή ψήφο του Προέδρου Μ. Κασαπάκη– ο τελευταίος, υπό την πίεση των παρευρισκομένων που παρίστανται ανελλιπώς στις σχετικές συνεδριάσεις, δέχτηκε να αποσύρει το θέμα. Η ΚΑΜΕΛΙΑ επανήλθε προ ημερών, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, ως μοναδικό θέμα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση. Το κατεπείγον δεν απεδείχθη επαρκώς από τον Πρόεδρο, με αποτέλεσμα και πάλι το θέμα να μην συζητηθεί και να επανέλθει σε τακτική πλέον συνεδρίαση την προσεχή Παρασκευή 28/9:

ΘΕΜΑ 1ο: Συζήτηση και  λήψη   απόφασης  για την  διαδικασία της εκμίσθωσης  Δημοτικού ακινήτου στη περιοχή της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου  Δήμου Διονύσου

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και λήψη  απόφασης  για υπηρεσιακές  εκκρεμότητες  του Κοιμητηρίου Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου