logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με νέο κύκλο κατεπειγουσών συνεδριάσεων, αρχής γενομένης από σήμερα Τετάρτη 7.μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, «απειλεί» το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου με ένα και μοναδικό θέμα, την εκμίσθωση της Καμέλιας σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι τόσο αποφασισμένοι να υπηρετήσουν αυτά τα συμφέροντα εις βάρος όλων των μαθητών της περιοχής, που ενώ πριν μια εβδομάδα ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου αναγκάστηκε κάτω από την πίεση της Ένωσης Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Διονύσου, φορέων του κινήματος και Δημοτικών Συμβούλων να το αποσύρει, φαίνεται πως η πίεση που του ασκείται από επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν την Καμέλια άλλο ένα μπαρ της περιοχής, είναι μεγαλύτερη.

Θα προσπαθήσουν και πάλι να περάσουν την απόφαση με απαράδεκτες ψευτοπλειοψηφίες, όπως την προηγούμενη φορά, όπου με απαρτία 2/5 και με την δεύτερη Τοπική Σύμβουλο να ψηφίζει το αίτημα της Ένωσης Γονέων, ο πρόεδρος κ. Κασαπάκης πήγε να αξιοποιήσει και να το περάσει με την ευνοϊκή διπλή ψήφο του προέδρου.

Το ερώτημα είναι ένα: Το Τοπικό Συμβούλιο Αγ.Στεφάνου θα ψηφίσει υπέρ ενός επιχειρηματία ή υπέρ της νεολαίας της περιοχής;

Η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου απ’ την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρη:

Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα της Ένωσης Γονέων της περιοχής μας.