logo


Αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά επανέρχεται αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ στο Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου, και μάλιστα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση ως μοναδικό θέμα συζήτησης. Ο λόγος για το δημοτικό ακίνητο της ΚΑΜΕΛΙΑΣ, που θα απασχολήσει το Τοπικό για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι οι δυο πρώτες συνεδριάσεις είχαν αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας, ενώ υπό την πίεση των δημοτών που παρευρίσκονταν και στην τρίτη συνεδρίαση, την περασμένη Τετάρτη 12/9, ο Πρόεδρος Μ. Κασαπάκης είχε αποσύρει το θέμα).

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως αύριο το θέμα έρχεται με σημαντική διαφοροποίηση. Ενώ μέχρι τώρα η εκφώνηση ήταν “Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την εκμίσθωση Δημοτικού ακίνητου στην περιοχή της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου”, πλέον η πρόσκληση αναφέρει το εξής: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την σύμφωνη γνώμη για την διαδικασία της εκμίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου στην περιοχή της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου”, δείχνοντας έτσι την αμετακίνητη θέση της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει επιχειρηματικά το ακίνητο στο κέντρο του Αγ. Στεφάνου, που η Ένωση Γονέων του Δήμου, αλλά και πολλοί εκπαιδευτικοί, θεωρούν ιδανικό για Μαθητικό Στέκι.

ΘΕΜΑ 1ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την σύμφωνη γνώμη για την διαδικασία της εκμίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου στη περιοχή της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου»

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθώς απαιτείται άμεσα η λήψη σχετικής απόφασης – πρότασης της Διοίκησης (Εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου).