logo


Σλάλομ στη Λ. Αιολίδος, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, αναγκάζονται να κάνουν τα οχήματα, μια που τα έργα αποχέτευσης που τελούν εν αναμονή έχουν αφήσει πίσω τους τρεις τεράστιες λακούβες, τη μια πίσω από την άλλη, ακριβώς στο κέντρο του οδοστρώματος. Και αν το πρόβλημα μέχρι την περασμενη Τρίτη αφορούσε αποκλειστικά στους παρόδιους, τους επισκέπτες τους, το λεωφορείο της γραμμής και τα μηχανάκια από τα καταστήματα εστίασης, πλέον, μετά και από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αφορά και στους δεκάδες γονιών που αναγκαστικά χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο για να μεταφέρουν στο παρακείμενο Γυμνάσιο και Λύκειο επί της Αττάλου τα παιδιά τους, κάνοντας τη διαδρομή ίσως και δυο φορές την ημέρα.

Και μια που δεν υπάρχει κανενός είδους προειδοποιητική σήμανση, η κατάσταση το βράδυ γίνεται ακόμη χειρότερη και πιο επικίνδυνη, με τους οδηγούς να βρίσκονται ξαφνικά να οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα, για να αποφύγουν τις λακούβες, που το άνοιγμά τους βαθαίνει συνεχώς, δημιουργώντας σε κάποια σημεία και… σκαλοπάτια.

Με το δεδομένο μάλιστα πως αρχίζουν οι βροχές, το πρόβλημα κυκλοφορίας αναμένεται να γίνεται όλο και μεγαλύτερο και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, έστω και με πρόχειρο και προσωρινό τρόπο.