logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή  Διονύση Κατραμάδο ο οποίος αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ακαδημίας του συλλόγου μας.

Ο Διονύσης Κατραμάδος είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA Α’.

Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ της ΠΑΕ Προοδευτική της Ανθούπολης του Ηρακλή Περιστερίου και του Χαϊδαρίου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν βοηθός προπονητή στην ΠΑΕ ΑΟ Χαϊδαρίου (Β’ Εθνική), στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Β’ Εθνική) στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (Β’ Εθνική), στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός (Β’ και Α’ εθνική) στην ΠΑΕ Νέα Καβάλα (Β’ και Α’ Εθνική) και στην ΠΑΕ Λάρισα (Α’ Εθνική). Ως βοηθός προπονητή είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της παρακολούθησης και ανάλυσης της αγωνιστικής τακτικής των αντίπαλων ομάδων με ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού τους σε ηλεκτρονική μορφή.

Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον κύριο Κοσμά Καραγιώργο.

Ο Κοσμάς Καραγιώργος αναλαμβάνει τα τμήματα Κ-18 και Κ-16, είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA Α’ και έχει εργαστεί πάνω από 20 χρόνια σε ακαδημίες ποδοσφαίρου (ΠΑΣ Ωρωπός, ΕΠΣ Πειραιά, Συκάμινο κ.ά.) ενώ είναι και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αν. Αττικής.

Στα τμήματα Κ-8,Κ-10,Κ-12 και Κ-14, ανανεώθηκε η συνεργασία μας με τον προπονητή Νικήτα Παλιούρα ο οποίος είναι κάτοχος πιστοποίησης Pearson και απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα προπονητή ποδοσφαίρου. Μαζί του θα είναι ως βοηθός ο Βασίλης Σταυριανουδάκης ο οποίος την περυσινή σεζόν ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής στις ακαδημίες της Δόξας Αγίας Άννας ενώ είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο.

Τέλος, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για 100% ανταπόδοση της μηνιαίας συνδρομής σε παροχή ο σύλλογός μας για την προσεχή χρόνια παρέχει επιπλέον:

-Δωρεάν φυσιοθεραπευτική υποστήριξη για όλους του αθλητές μας.

-Έκπτωση 15% για όλους τους αθλητές μας στα Intersport (αθλητικά είδη).

-Δωρεάν σετ ρουχισμού προπόνησης (φανέλα,σορτς,κάλτσες) με την εξόφληση του πρώτου μήνα.

Γιατί στο Κρυονέρι…….είναι αλλιώς!

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων

Πληροφορίες για τηνΑκαδημία ποδοσφαίρου