logo


Εθελοντές ωραρίου αλλά και προγραμμάτων αναζητεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου και η υπεύθυνη εθελόντρια Χ. Γιαννέτου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να στηρίξουν τη Βιβλιοθήκη τους. Υπενθυμίζεται πως η Δημοτική Βιβλιοθήκη, που από την ίδρυσή της λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές, οργανώνει Ημέρα Γνωριμίας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 11π.μ.-6μ.μ.:

Πρόσκληση-κάλεσμα Εθελοντών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές. Ανοίγει κάθε μέρα της εβδομάδας για δανεισμό/επιστροφή βιβλίων και πραγματοποιεί προγράμματα και συναντήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ζητάμε εθελοντές να πλαισιώσουν την ομάδα της τόσο για τον δανεισμό όσο και για τα προγράμματά της.

Για τους εθελοντές ωραρίου απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η αγάπη στο βιβλίο, η συνέπεια, η καλή επικοινωνία και συνεργασία.

Για τους εθελοντές προγραμμάτων αναζητούμε Νηπιαγωγούς, Δασκάλους, Καθηγητές, Μουσικούς, Θεατρολόγους και ειδικούς άλλων τομέων, με διαθεσιμότητα από 2 ώρες για μια μόνο φορά έως για λίγες ώρες το μήνα.

Ζητάμε Δάσκαλο εθελοντή για να αναλάβει παιδική λέσχη ανάγνωσης για παιδιά Δημοτικού.

Ζητάμε εθελοντές που να μπορούν να διαθέσουν χρόνο Σάββατο για προγράμματα εφήβων.

Ελάτε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου μεταξύ 11πμ και 6μμ στην ημέρα γνωριμίας να τα πούμε από κοντά και να συμπληρώσετε την φόρμα του εθελοντή. Ή στείλτε μας e-mail στο vivliothikidionysou@hotmail.com να σας στείλουμε το έντυπο.

Μπείτε στην ομάδα μας και ενισχύστε με την προσφορά σας το έργο της Βιβλιοθήκης σας.

Με εκτίμηση

Η υπεύθυνη εθελόντρια της Βιβλιοθήκης

Χριστίνα Γιαννέτου