logo


Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, και με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού No.1 Επαναληπτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΥΨΗΛΩΝ – ΕΠΙΚΙΝ∆ΥΝΩΝ ∆ΕΝ∆ΡΩΝ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 72.974,00 € ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α 24% (CPV) : 77211400-6 (Υπηρεσίες κοπής δένδρων)–Α∆ΑΜ:18REQ003085375».

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Άμεση και επείγουσα ανάγκη για Αποκατάσταση Βλάβης στη Γεννήτρια Αντλιοστασίου στην ∆.Ε. Ροδόπολης.

ΘΕΜΑ 3ο: Άμεση και Επείγουσα Ανάγκη Ανάθεσης για «Προμήθεια Υπηρεσίας Μεταφοράς Βιο-Αποδομήσιμων Υλικών και Υπηρεσίας Μηχανημάτων Έργου για Λόγους Πυροπροστασίας».

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης από την Ο.Ε για άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (ΑΠ 27214).

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης από την Ο.Ε για άσκηση ή μη ενδίκου μέσου (ΑΠ 27221).

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΑΛΦΑ -ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ Ν.Π.Ι.∆. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ∆ΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.