logo


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά απαρτία δεν επετεύχθη στο Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί και η χθεσινή (6/9) συνεδρίασή του, όπου θα συζητείτο- μεταξύ άλλων- η τύχη του παλαιού καφενείου ΚΑΜΕΛΙΑ, στο κέντρο της πόλης, το οποίο η Ένωση Γονέων διεκδικεί για τη δημιουργία Μαθητικού Στεκιού και το οποίο η Δημοτική Αρχή σκοπεύει σύντομα να δημοπρατήσει.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως χθες παρών ήταν μόνο ο Πρόεδρος του Τοπικού Μ. Κασαπάκης, με την τοπική σύμβουλο Β. Μελετίου σε αναμονή για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της συνεδρίασης. Απουσίαζαν εντούτοις: Ο Ν. Νικηφοράκης από τη Διοίκηση, με σταθερή- και εκφρασμένη σε όλους τους τόνους- εδώ και μήνες την άρνησή του να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις, όσο η πρόσκληση δεν αποστέλλεται εγκαίρως έτσι που τα μέλη του Συμβουλίου να προγραμματίζουν και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Αλλά και ο Δ. Τσάμης από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία, μάς δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προσωπικά θέματα, που όμως ήδη επιλύθηκαν και πλέον θα ανταποκρίνεται κανονικά στα καθήκοντά του. Καθώς και ο Γ. Καριπίδης από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, που και αυτός για μεγάλο διάστημα  αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στη συνεδρίαση, από την άλλη πλευρά, προσήλθαν ο Σπ. Σπηλιώτης, δημοτικός σύμβουλος από τη Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου, καθώς και η Λ. Μαγκλάρα και ο Λ. Μήτσης από την Ένωση Γονέων.

Η τρίτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, στην οποία απόφαση θα ληφθεί με την όποια απαρτία- ακόμη και δυο συμβούλων- αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.