logo


Σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 7.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ροδόπολης με πρώτο θέμα τη συζήτηση για τις προτάσεις που η Δημοτική Κοινότητα θα υποβάλει στο πλαίσιο της εκπόνησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Διονύσου για το 2019.

Η πρόσκληση απευθύνεται- πλην των τοπικών συμβούλων- και προς όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και τους αιρετούς που εκλέγονται στην περιοχή, καθώς και στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και το Δήμαρχο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μ. Κόκκαλης εμφανίζεται άκρως απογοητευμένος και αναφέρει επί λέξει:

«Το γεγονός ότι οι προτάσεις μας των τελευταίων ετών όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν αλλά δεν έχει καν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν με κάνει να πιστεύω πως η όλη διαδικασία δεν είναι ουσιαστική αλλά τυπική και ότι ζητούνται οι προτάσεις μας διότι το επιβάλλει ο νόμος.

Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην υποβολή προτάσεων έργων και μελετών οι οποίες και παραμένουν ίδιες με των προηγούμενων ετών».

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται ακόμη ένα θέμα, αυτό της παραχώρησης ή μη ακινήτου, επί της οδού Καραϊσκάκη, στην ALPHA DOMUS που πραγματοποιεί έργα αποχέτευσης, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως εργοταξιακό γραφείο. Υπενθυμίζεται πως ακόμη μια απόφαση για την παραχώρηση του ακινήτου για έξι μήνες στην ίδια εταιρεία είχε ληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο.